Producten en Diensten

Brillen / Zonnebrillen

Contactlenzen

Nachtlenzen

Oogmeting / Lenscontrole

Fixatie Disperatie


Brillen / Zonnebrillen


Bent u op zoek naar een leuk gedurfd montuur of bent u wat meer behoudend? Wij proberen voor iedereen iets in onze collectie op te nemen samen met onze collega's uit Dubai bezoeken wij daarvoor de internationale beurzen. De merken waar wij voor kiezen selecteren wij op kwaliteit en design.

Wij voeren onder meer de volgende merken: Res/Rei, L.A. Eyeworks, Snob Milano, Woodys Barcelona, Baldessarini, Prodesign, Christopher Cloos

Door onze ruime voorraad glazen zijn wij in staat de meeste enkelvoudige brillen dezelfde dag nog aan u te leveren. 


Contactlenzen


Bij ons kunt u terecht voor harde lenzen en verschillende soorten zachte lenzen. 

Harde lenzen: Zijn tegenwoordig zuurstof doorlaatbaarder en zachter voor het oog dan de vroegere, traditionele harde lenzen. Omdat een harde zuurstof doorlaatbare lens altijd maatwerk is, kun je deze in verschillende sterktes en krommingen laten maken. Wij hebben de mogelijkheid om via onze corneatopograaf de perfecte pasvorm voor uw oog te bestellen.

Zachte lenzen: Of het nu om dag, 2 wekelijkse of maand lenzen gaat. Door een goede aanpassing en controle kunnen deze lenzen zonder problemen worden gedragen. De lenzen zijn nauwelijks voelbaar en makkelijk in gebruik. 

Bij ons in de winkel hebben wij een ruime voorraad dag lenzen in de min sterktes op voorraad.


Nachtlenzen


Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. De lenzen raken niet je hoornvlies, maar drijven op je traanfilm. Door drukverschil neemt de voorkant van je oog een andere vorm aan. Dat verschil in vorm zorgt dat je overdag scherp kunt zien zonder bril of lenzen. Een goede oplossing wanneer je vaak last hebt van droge ogen! Maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als je gewoon geen bril wilt. Nachtlenzen geven je hiermee comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent. 


Oogmeting / Lenscontrole


Voor een goede oogmeting voor uw bril of lenzen kunt u terecht bij onze gediplomeerde opticien/contactlens specialist. Tijdens de oogmeting wordt uw oog op meerdere aspecten gecontroleerd. 


Fixatie disperatie


Fixatie disparatie is een oogafwijking. Door fixatie disparatie werken de ogen niet goed samen, hierdoor is het binoculair (samenwerking) zicht verstoord. Dit kan verschillende klachten opleveren. Heb je bijvoorbeeld last van hoofdpijn aan het einde van de dag, moeite met schakelen tussen verschillende afstanden, lichtgevoeligheid of concentratie problemen? Dan kunnen wij door middel van een speciale oogmeting kijken of dit probleem op te lossen is met een prisma bril.