Producten en Diensten

Brillen / Zonnebrillen

Contactlenzen

Nachtlenzen

Oogmeting / Lenscontrole

Fixatie Disperatie


Brillen / Zonnebrillen


Bent u op zoek naar een leuk gedurfd montuur of bent u wat meer behoudend? Wij proberen voor iedereen iets in onze collectie op te nemen samen met onze collega's uit Dubai bezoeken wij daarvoor de internationale beurzen. De merken waar wij voor kiezen selecteren wij op kwaliteit en design.

Wij voeren onder meer de volgende merken: Res/Rei, L.A. Eyeworks, Snob Milano, Woodys Barcelona, Baldessarini, Motivum, Prodesign, Christopher Cloos en Persol

Door onze ruime voorraad glazen zijn wij in staat de meeste enkelvoudige brillen dezelfde dag nog aan u te leveren. 


Contactlenzen


Bij ons kunt u terecht voor harde lenzen en verschillende soorten zachte lenzen. 

Harde lenzen: Zijn tegenwoordig zuurstof doorlaatbaarder en zachter voor het oog dan de vroegere, traditionele harde lenzen. Omdat een harde zuurstof doorlaatbare lens altijd maatwerk is, kun je deze in verschillende sterktes en krommingen laten maken. Wij hebben de mogelijkheid om via onze corneatopograaf de perfecte pasvorm voor uw oog te bestellen.

Zachte lenzen: Of het nu om dag, 2 wekelijkse of maand lenzen gaat. Door een goede aanpassing en controle kunnen deze lenzen zonder problemen worden gedragen. De lenzen zijn nauwelijks voelbaar en makkelijk in gebruik. 

Bij ons in de winkel hebben wij een ruime voorraad dag lenzen in de min sterktes op voorraad.


Nachtlenzen


Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. De lenzen raken niet je hoornvlies, maar drijven op je traanfilm. Door drukverschil neemt de voorkant van je oog een andere vorm aan. Dat verschil in vorm zorgt dat je overdag scherp kunt zien zonder bril of lenzen. Een goede oplossing wanneer je vaak last hebt van droge ogen! Maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als je gewoon geen bril wilt. Nachtlenzen geven je hiermee comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent. 


Oogmeting / Lenscontrole


Perfecte brillenglazen met Rodenstock DNEye Pro scanner

Het aanschaffen van een nieuwe en goede bril op maat is een proces waarbij punten als 'aandacht' en 'deskundigheid' komen kijken. Bij ons in de winkel maken  wij hiervoor onder andere gebruik van de Rodenstock DNEye Pro scanner. Met deze revolutionaire tool meten we uw ogen mínimaal dertig keer nauwkeuriger dan 'normaal', zodat u verblijdt en verrast wordt met brillenglazen die maximaal op maat zijn.

Brillenglazen die écht perfect aansluiten op uw ogen

Met behulp van de Rodenstock DNEye Pro scanner zijn we beland in de derde en innovatieve stap in oogmeetapparatuur. Waar traditionele meetapparatuur tot drie oogfouten kon corrigeren, schaalt de DNEye Pro scanner dit op tot wel twintig! Dankzij de innovatieve technieken die hiervoor gebruikt worden, kunnen we u dus helpen om nog scherper en helderder te zien. Bovendien zult u hierdoor nog comfortabeler kunnen kijken, waardoor onder andere klachten als hoofdpijn flink gereduceerd kunnen worden.

Rodenstock DNEye Pro scanner meet 7000 (!) punten

Met de Rodenstock DNEye Pro scanner meten we uw ogen niet op slechts enkele punten, maar op maar liefst 7000! Door gebruik te maken van een onschadelijke lichtstraal worden uw ogen tot in detail gescand op afwijkingen. Hierdoor krijgt onze opticien veel extra informatie, waarmee wij uw brillenglazen nóg beter op maat kunnen maken. Uw nieuwe bril zal u dus nog meer details, kleur en contrast kunnen bieden, zowel overdag als 's avonds. 

Met de Rodenstock DNEye Pro scanner brengen we uw oogwensen nóg beter in kaart, met perfecte brillenglazen op maat als resultaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden maak dan een afspraak.


Fixatie disperatie


Fixatie disparatie is een oogafwijking. Door fixatie disparatie werken de ogen niet goed samen, hierdoor is het binoculair (samenwerking) zicht verstoord. Dit kan verschillende klachten opleveren. Heb je bijvoorbeeld last van hoofdpijn aan het einde van de dag, moeite met schakelen tussen verschillende afstanden, lichtgevoeligheid of concentratie problemen? Dan kunnen wij door middel van een speciale oogmeting kijken of dit probleem op te lossen is met een prisma bril.